duminică, 31 iulie 2011

Portalul hotelurilor din Medgidia

First Class Advertising isi doreste prin acest proiect sa vina in ajutorul celor care doresc cazare in Medgidia. Avand legaturi cu toate hotelurile din Medgidia va putem scuti de neplacerile cautarii pe internet si a deziluziilor ulterioare.

Cu un singur formular puteti trimite o cerere de oferta de cazare in Medgidia la acel hotel care v-a impresionat din fotografii sau puteti alege din ofertele pe care vi le trimitem noi in urma negocierii cu unitatile de cazare.

Nu trebuie sa platiti nimic catre noi, plata o faceti direct la receptia unitatii hoteliere iar rezervarea camerei (camerelor) D-voastra va fi garantata.

La fiecare unitate de cazare incercam sa va oferim ,detalii complete, fotografii la zi si localizarea hotelului pe harta.

Deasemenea pe portalul nostru cu informatii puteti gasi detalii despre restaurante, baruri, magazine si alte societati comerciale din Medgidia.

2 comentarii:

  1. '...va putem scuti de neplacerile cautarii pe internet si a deziluziilor ulterioare....
    -Adica aici nu suntem tot pe internet?Sau daca se 'trece' pe la tine sau pe la mine pe blogg nu mai este internet?Cu ce/cum suntem noi atata de cunoscuti pentru ca lumea-intreaga- sa caute hoteluri in Medgidia prin noi,cu ajutorul nostru?Asa o fi cel mai usor?...

    RăspundețiȘtergere
  2. "Cu ce/cum suntem noi atata de cunoscuti pentru ca lumea-intreaga- sa caute hoteluri in Medgidia prin noi"...Trebuie cumva sa fiu cunoscut ca sa ofer detalii de calitate despre un anumit produs sau serviciu ? Atata timp cat incerc sa fac ceva util pentru "comuna" noastra trebuie sa siu neaparat :Google" sau mai stiu eu ce agentie de turism cu acoperire nationala ? De cand m-am intors in Medgidia am tot incercat sa fac ceva in legatura cu aflare de informatii pe internet despre serviciile sau produsele comercializate in Medgidia.
    NU, nu trebuie sa fiu cunoscut, trebuie doar sa ofer informatii complete pentru ca "lumea-intreaga- sa caute hoteluri in Medgidia" pe portalul meu.
    DA asa e cel mai usor.

    RăspundețiȘtergere